Platform Kunst, Cultuur & Erfgoed Oegstgeest
Bigband Oegstgeest

Big Band Oegstgeest

Al ruim 25 jaar is Big Band Oegstgeest een vaste waarde in de Nederlandse jazz- en swingwereld. Of het nu gaat om deelname aan een festival, een optreden in het theater of op een buitenpodium, Big Band Oegstgeest weet het publiek te boeien. Ons veelzijdige orkest speelt in bigbandbezetting, met als unieke toevoeging twee dwarsfluiten. Daarnaast hebben wij een vaste zangeres. Dit samen maakt dat wij voor elk optreden een afwisselend en boeiend programma  weten neer te zetten.

Ons muzikale enthousiasme delen we graag met een breed publiek. Zo spelen we jaarlijks op Koningsdag in Oegstgeest waar onze roots liggen. En naast de optredens die wij de afgelopen jaren in de regio, bijvoorbeeld in Nieuwkoop en Warmond, mochten verzorgen, spelen we ook zo'n vier keer per jaar in allerlei woonzorgcentra, onder andere  in een locatie van ’s Heeren Loo in Oegstgeest. Hiermee brengen we het muzikale plezier ook bij degenen die niet naar ons toe kunnen komen.

Kijk vooral op onze website en volg onze facebook-pagina om meer te weten te komen over onze band. Daar melden we ook onze aankomende optredens.