Platform Kunst, Cultuur & Erfgoed Oegstgeest

Actueel:

Nora van Klingeren

Galerie Tijd voor Kunst - Duinzigt

Maandag t/m vrijdag, van 26 april tot 27 augustus 2024

In de nieuwe expositie van Galerie Tijd voor Kunst is werk te zien van twee veelzijdige kunstenaars:

Nora van Klingeren
(1956, Amsterdam) maakt textiel, veelal wandkleden in combinatie met constructies van staal en andere materialen. Nora is opgeleid als architect. Na jaren in projectmanagement te hebben gewerkt, is ze overgestapt naar meer creatieve handmatige arbeid.Op het vlak van textielkunst is ze autodidact, maar het gevoel voor vorm en verhoudingen komen uit de bouwkunde. Vilt vormt altijd een onderdeel van haar werk. Haar inspiratie kan van alles komen, maar al haar werken hebben een verhaal. De laatste jaren is klimaatverandering een vast thema voor haar.

Marjan Kok
(1947, Rotterdam) maakt keramiek. Zij volgde lessen in het bewerken van keramiek in Den Haag en Leiden. Lange tijd combineerde zij het vervaardigen van keramiek met haar baan als jockey en de verzorging van volbloed-paarden op Duindigt. Haar grote liefde voor dieren is duidelijk te zien in deze expositie. Naast paarden zijn dolfijnen en vogels een inspiratiebron voor haar.

De expositie is te zien in het historische complex Duinzigt, Ruimte voor Ondernemen in Oegstgeest van 26 april tot 27 augustus op maandag t/m vrijdag van 10.00 - 16.00 uur.