Platform Kunst, Cultuur & Erfgoed Oegstgeest
Biodanza

Biodanza:  uit je hoofd - in je lijf

Biodanza is een dansmethode waarbij je je hele systeem letterlijk en figuurlijk in beweging zet. De oefeningen hebben als doel je gezondheid te bevorderen, je lijf weer te voelen en de verbinding tussen je hoofd, hart en intuïtie te herstellen. Bijzonder geschikt voor mensen die veel in hun hoofd zitten en verlangen naar ontspanning.

We dansen op toegankelijke muziek. Geen choreografie of pasjes. Wel prachtige oefeningen die je systeem een positieve boost geven en je gezondheid bevorderen. Ervaring is niet vereist.

De methodiek komt uit Chili en het effect is wetenschappelijk bewezen. Biodanza maakt gezond. Het bevordert het proces van persoonlijke vernieuwing: je mentale en fysieke gezondheid krijgen een positieve prikkel. Het verlaagt stress, geeft je zelfvertrouwen een boost en verbetert je conditie, je vitaliteit en je flexibiliteit. De muziek waar we op dansen komt uit de hele wereld. Oefeningen worden ter inspiratie voorgedaan; er zijn geen vaste pasjes of choreografie. Jij beweegt op jouw manier: iedereen kan meedoen. Ervaring is niet vereist.

Wanneer: iedere woensdagochtend
Tijd: 10.00 – 11.30 uur (inloop 9.45 uur)
Locatie : Cultuurhuis De Paulus - Warmonderweg 2, Oegstgeest

Doe je mee?  Je bent van harte welkom!